Wednesday, May 5th 2010

Wednesday, May 5th 2010

halooohaaa!..

yampun aku udah lama banget gak ngepost apa apa -.-‘ mungkin udah seabad yang lalu..

hoaahemmm hari ini mama ulang taun,, ada yang mau ngucapin met ultah? haha gak usah lah. tadi pelajaran olah raga ku test *kayang* and *sikap lilin* yampun aku gak isa sikap lilin, jadi damn it!

lagi lagi, besok ulangan. bah! i hates all lessons! i wants free life, always! but its so impossible. rasanya pingin enggak sekolah aja deh males banget -,-

aku mau liat anime dulu ah, ogah belajar -,- im so lazzy.. hmm zz

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s